maandag 7 november 2016

Trouwen in de Stopera

De Stopera in Amsterdam was een plek waar ik nog nooit een huwelijk heb gefotografeerd. Er zijn plannen om de begane grond van de Stopera te veranderen in een markthal, waarbij alle trouwzalen zullen verdwijnen. Dus misschien was dit wel meteen de laatste keer dat ik in dit leuke zaaltje stond. 
De huwelijksvoltrekking van Alexander en Maria was in de burgermeester D'Aillyzaal. Er staat een schijf op de grond stond, die ronddraait, zodat de gasten het bruidspaar van meerdere kanten kunnen zien tijdens de ceremonie. Dit is een ontwerp van Wim T. Schippers.  Daarna hebben we op straat en in het park nog wat foto's gemaakt, om af te sluiten met een gezellig kopje koffie in cafe de Plantage. Daar heb ik ook wat foto's gemaakt van de gasten. Mooi hoe opa en oma nog zo verliefd naar elkaar kunnen kijken. :-) Hierbij een kleine impressie!
1 opmerking:

  1. Foto's zijn mooi. Ik ben zelf Foto/videograaf geweest. Maar waar ik ook zoek, niemand verteld dat de Pilaren in de trouwkamer van schuimrubber zijn. Behalve in een video van T.Schippers. De ambtenaar schreef dit dan altijd in zijn voordracht dat een huwelijk zo flexibel moet zijn als de pilaren waar de Stopera op rust. Op het moment dat hij dit zij, gaf hij een duwtje op de Pilaar die dan natuurlijk doorboog. Hilariteit alom, maar zeker ook waarheid. Flexibiliteit in he leven, een noodzaak.

    BeantwoordenVerwijderen