woensdag 4 februari 2015

Koekjes

Vorige week heb in het Americain Hotel in Amsterdam een foto gemaakt van mijn eigen zus, Yvonne Hoogeboom, die samen met Suzanne Vink in een toneelstuk speelt over twee zussen. Ze had hiervoor een promotie foto nodig voor de flyer. De dames hebben hun meest statige en stijve kleding aangetrokken en gewapend met een koektrommel en parelkettingen togen we naar het Americain Hotel waar ze met een kopje koffie voor het raam zijn gaan zitten. Het is een zeer geslaagde foto geworden die me benieuwd maakt naar het stuk. Ik ga zeker kijken! Wil je ook gaan kijken?
Dit is de synopsis van het stuk: Twee zussen willen op de avond voor de begrafenis van hun moeder elkaar bereiken maar kunnen door afweerpatronen, gevoed door oud zeer, niet wezenlijk met elkaar in contact komen. Zodra ze te dichtbij komen en elkaar echt dreigen te raken, blokkeren ze. Eenzaamheid blijft.
KOEKJES gaat op zaterdag 7 FEBRUARI in premiere op het AcA TheaterFestival 2015 in het Polanentheater. Aanvang 20:00 uur. Toegang € 12,00. Reserveren op www.polanentheater.nl.
Er spelen die avond ook nog drie andere theatergroepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten