dinsdag 8 juli 2014

Zwanger in de zomer

"Jij ook al? Het lijkt wel alsof iedereen zwanger is!" riep laatst een collega van mij. In de zomer is iedereen natuurlijk ook veel schaarser gekleed, dus inderdaad zie je nu veel meer zwangere buiken dan in de winter. Mij valt het natuurlijk extra op omdat ik zelf ook een kindje in me heb groeien. En waar je interesse ligt, dat fotografeer je natuurlijk! Ik heb laatst een fotoshoot gedaan van Mira, op de valreep, want ze was de week daarna al uitgerekend.  Het was een leuke shoot. We zijn begonnen in de achtertuin, en daarna hebben we een aantal foto's binnen in haar woonkamer gemaakt met mijn portable studio, om vervolgens af te sluiten in het zonnige Sloterpark. Tussendoor hebben we lekker veel thee gedronken en het was erg gezellig. En toen we terugliepen uit het park kwamen we nog een zwangere vrouw tegen. Je ziet ze inderdaad overal! :-) Zaterdag 26 juli doe ik ook een fotoshoot voor zwangere vrouwen in Belly-Baby, een zwangerschaps- en baby-winkel in Amsterdam. Dit wordt waarschijnlijk mijn laatste shoot tot oktober. Binnenkort hierover meer informatie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten