maandag 28 april 2014

Woonlastenkrant

Ik mocht dit jaar weer de fotografie verzorgen voor de Woonlastenkrant. Dit is een blad over huren wat huis aan huis wordt verspreidt. Ik krijg daarvoor naast een serie portretten altijd een algemene opdracht met het thema wonen. Deze keer heb ik bedacht dat ik ramen wilden gaan fotograferen. Het is dan altijd interessant wat je zoal tegenkomt in de stad. Mensen zetten de gekste dingen in hun ramen. Zo stuitte ik op deze combinatie van Superman en Batman bij de Rozengracht. En je raadt nooit wie er op het balkon zat....een levensgrote Marge Simpson met dochter. Ik stelde me al voor hoe de bewoner op de lege stoel gaat zitten om gezellig met zijn plastic familie te ontbijten. Om dan vervolgens te high fiven met Batman terwijl hij zijn woning weert binnenkomt. Ik ben benieuwd hoe de rest van het huis er uit ziet.Geen opmerkingen:

Een reactie posten