woensdag 20 november 2013

Zangvereniging De Rijp

In het weekend ben ik in De Rijp gaan kijken naar de uitvoering van mijn moeders zangclub. Ik werk op dit moment aan een serie foto's over zanggezelschappen in Nederland. Er waren een heleboel ouderen van de Zonnebloem aanwezig, en eveneens aanwezig waren de kinderen en kleinkinderen van een aantal zangers. Ze mochten vooraan op de grond zitten, met een schaaltje popcorn. Ik maakte onderstaande foto. Ik vond het kleine meisje als silhouet die aandachtig kijkt naar de voorstelling heel intrigerend. Je vraagt je af wat er in haar hoofdje omgaat. Mijn moeder zei toen ze deze foto zag dat ze eraan moest denken dat soms kleine ervaringen grote impact hebben op de levens van kinderen. "....en toen wist ik dat ik later op het toneel wilde staan." Wie weet....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten