woensdag 29 juli 2009

U2 Fans


Op dinsdag 21 juli ben ik buiten de Amsterdam Arena foto's gaan maken van de fans die daar aan het wachten waren. Ik ben zelf naar het concert in Parijs geweest, van de 360 tour, en het was waanzinnig. Ik vindt de hectiek, blijdschap en spanning van de mensen die daar de hele dag aan het wachten zijn heel interessant om vast te leggen met mijn camera. Ik heb zelf tijdens de Vertigo Tour een paar jaar geleden ook de hele dag staan wachten, om vervolgens op een afstand van 20 meter van DE band te staan. De trick is dat je in de voorste ring terecht komt, en de enige manier om daar te komen is door vroeg in de rij te gaan staan, en heel hard te rennen als de deuren zich eenmaal openen. Hierbij een impressie.

1 opmerking:

 1. Hoi Sandra,

  Hele mooie foto,s ik zat er zelf ook en heb nog even met je gesproken, ik was diegene die een beetje op Bono leek, je hebt toen ook nog enkele foto,s van mij gemaakt ik ben nieuwsgierig hoe die zijn geworden.
  Wat leuk dat je in parijs de show hebt gezien, moet ook erg goed zijn geweest.
  Ik heb zelf op de dag dat we elkaar hebben gesproken enkele hele mooie foto,s kunnen maken, ik stond op zo,n vijf meter van de band. Als ik terug ben van vakantie zal ik ze jou via de mail toesturen ik ben erg benieuwd wat een vakvrouw als jij er van vindt.

  Met vriendelijke groet,

  Martin Dijkstra.[mede u2 fan]

  P.s ik kan je nu niet via mijn eigen e-mail adres mailen omdat ik op vakantie ben ik kan echter wel mail ontvangen, mijn email adres is: dijkstra-martin@online.nl

  BeantwoordenVerwijderen