woensdag 21 augustus 2013

Weer terug in Nederland

Hallo allemaal,

Ik heb veel reacties gehad waarom ik niks meer op mijn blog heb gepost het afgelopen jaar. Nou... Ik was 12 maanden op wereldreis! Van China naar Thailand, Laos, Singapore, Australiƫ, Nieuw-Zeeland en om af te sluiten een road trip van 3 maanden door de USA. Onze avonturen waren te volgen op www.climbingaroundtheworld.blogspot.com. Hieronder heb ik een impressie van het laatste stukje van onze reis.

Maar nu ben ik dus weer in Nederland en ik ben alweer druk aan het fotograferen voor MUG. :-)

Indian Creek in Utah, USA

Bij het klimmen gebruiken ze hier tape handschoenen om je handen te beschermen

De rots lijkt wel van goud, is heel glad en de cracks vereisen een heel nieuwe stijl van klimmen.

Dave legt het nog een keer uit.

De guidebook lezen welke routes we nu gaan klimmen.

Marcel aan het zekeren.

Genieten van het uitzicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten