donderdag 11 november 2010

Maand van de CollageNog t/m 21 november is er de mogelijkheid een grote verscheidenheid aan collages, waaronder mijn werk, te bekijken in Rotterdam. Mijn werk is namelijk opgenomen in de Maand van de Collage, een festival van 10 verschillende galeries in de havenstad.
Maar liefs vijf van mijn mixed media collages zijn te zien en te koop in de MIA Gallery, Westerstraat 79a in Rotterdam.
Openingstijden: vrijdag & zondag 13.00 - 17.30 en op telefonische afspraak - 0628579051

1 opmerking:

  1. Jammer dat ik een dikke week achterloop met mijn blogs bijlezen anders had ik nog kunnen gaan (al een afspraak kunnen maken/kunnen plannen) maar toch te laat... Weekend vol en nu iets moois moeten missen. Zijn deze 5 mixed media collages later nog ergens anders te bewonderen? Als ze nog niet verkocht zijn althans.

    BeantwoordenVerwijderen