woensdag 25 november 2009

Last Love website online en open atelierMijn nieuwe last Love website is eindelijk online! Met behulp van mijn webdesigner, Marcel Heemskerk! Bezoek www.lastlove.nl als je met roken wilt stoppen of iemand kent die wilt stoppen. Voor de ultieme gadget voor de ex-roker ;-). Een hanger met een sigaret er in! Het lijkt op een barnstenen fossiel in de vorm van een hartje, en is bedoeld om ons bewust te maken van de verslavingen van nu. Het is een kunstproject wat ik ook al in grotere vorm heb gemaakt. Een hangt nu bij UWV, en een ander zal ik binnenkort exposeren bij Arti et Amicitiae, Rokin 112, te Amsterdam tijdens de jaarlijkse Salon.
Op zondag 6 december doe ik een expositie en opening van mijn atelier, van 15.00 tot 19.00.
Ik exposeer fotografie, mixed media, en Last love sigaerettenkunst. Iedereen is van harte welkom om even een kijkje te komen nemen en een glaasje te drinken. Het is ook mogelijk om iets te kopen. Adres; Tussen de bogen 97, Amsterdam.
Hopelijk tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten