dinsdag 31 maart 2009

UWV, Allen Carr & mijn Last Love project

Al lange tijd ben ik aan het brainstormen om een sculptuur te maken waarin ik mijn en andermans laatste sigarettenpeuk wil verwerken. Ik ben met dit idee in gesprek gegaan met het UWV omdat ze als werkgever met een project begonnen zijn om UWV'ers aan te moedigen te stoppen met roken. 

UWV heeft een aantal rokende werknemers een cursus van antirookgoeroe Allen Carr aangeboden. Ik ga de laatste sigarettenpeuken van deze groep verwerken in een kunstwerk getiteld "Last Love"  wat geĆ«xposeerd gaat worden in de gangen van UWV, en ben daarom afgelopen maandag meegegaan naar de Allen Carr sessie om hun " laatste sigarettenpeuken" mee te nemen en om eens van dichtbij meemaken hoe het er nu bij zo'n training aan toe gaat. Ik ben zelf namelijk 2,5 jaar geleden ook gestopt, met behulp van het boek! 

Ik vond het een interessante dag en ik hoop dat het slagingspercentage van deze groep zeer hoog wordt! Zie hier een foto van het bord met dankbetuigingen van oud-cursisten en een foto als voorproefje van hoe mijn kunstwerk  "Last Love" er uit gaat zien. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten